Vacature Ergonomie adviseur buitendienst

0 comments By

Visser BV is al 35 jaar lang dé ergonomie expert binnen de kantooromgeving in Amsterdam en ver daar buiten. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een

 

Ergonomie adviseur buitendienst

Over de functie:

In deze afwisselende buitendienst functie bezoek je onze bestaande relaties en ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor het adviseren en verkopen van ergonomische werkplek oplossingen. In het advies wordt altijd naar het individu gekeken en een oplossing op maat gezocht. Dit gebeurt zowel op locatie als in ons eigen Ergonomie Experience Center.

 

Over Visser BV

Wat ooit is begonnen vanuit de slaapkamer, is nu een dynamisch familiebedrijf welke naast ergonomische werkplek oplossingen ook totale inrichtingsconcepten ontwerpt en realiseert. Gevestigd in Amsterdam op de NDSM werf ontvangen wij in onze inspirerende showroom dagelijks diverse soorten relaties variërend van Arbo artsen, MKB bedrijven tot grotere organisaties.

 

Wij zoeken iemand die:

  • Beschikbaar is voor tenminste 32 uur per week;
  • Bij voorkeur een ergotherapie opleiding en/of achtergrond heeft;
  • Communicatief vaardig is
  • Pro actief en zelfstandig werkt;
  • Commerciële (verkoop) ervaring is een pré;
  • In het bezit van een rijbewijs.

 

Dit hebben wij te bieden:

Binnen deze uitdagende functie krijg je veel vrijheid. Zolang jij je doelen behaald, ben je vrij om je eigen agenda te bepalen en deels vanuit huis te werken.
Middels een uitgebreide inhouse training, alsmede product trainingen bij onze ergonomie partners, leer je alles wat je moet weten over de nieuwste ontwikkeling op gebied van werkplek ergonomie.
Daarnaast krijg je een telefoon en laptop, die je ook privé mag gebruiken. Je kunt 24 dagen lang vakantie vieren en hebt daarnaast nog 4 ATV dagen. Je start op basis van een 7 maanden contract, met uitzicht op een vast contract.

 

Solliciteren:

Ben jij de ondernemende accountmanager met ergonomische kennis die wij zoeken? Dan nodigen wij je uit om te reageren op deze vacature middels je CV te mailen naar monique@vke.nl

Voor meer informatie over ons bedrijf en de vacature kun je contact opnemen met Monique de Groot via telefoonnummer 06-15478793.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

About the author

Related Posts

Het geheim van de grote behoefte aan licht

Ben jij al door de winterdepressie heen ? Grote kans...

Werkend bestaan

10 Tips die jouw Manier van Werken in 2018 Definitief Zullen Veranderen

Ben jij helemaal klaar om van 2018 een succes te...

Visser op de Veilig werkt beter!

Gezond ondernemen begint met veilig werken ! Daarom vinden wij...