Rugklachten

rugklachten

Spendeert u vaak grote delen van de dag zittend? En ervaart u vaak rugklachten? 

Als u zojuist op beiden vragen ja heeft geantwoord, schrik dan niet. 60 tot 80% van de werkende mensen ervaart in hun leven merkbare rugklachten. Hiervan zijn mensen die lange dagen op kantoor werken de grootste groep. Dit kan verschillende oorzaken hebben. 

Één van de belangrijkste oorzaken is een onjuiste zithouding. Een onjuiste zithouding zorgt ervoor dat dat de spieren in een gespannen houding komen te staan. Op de lange termijn zorgt dit ervoor dat de spieren overbelast raken, waardoor chronische rug, schouder en nekklachten kunnen ontstaan.

Langdurig een correcte zithouding aannemen wanneer de lichaam daar niet aan gewend is, is lastig. Vaak valt men onbewust weer terug in de oude zithouding. 

Ergonomische stoelen kunnen op maat worden ingesteld, waardoor u automatisch in een correcte houding zit. Op deze manier zult u op lange termijn geen rugklachten meer krijgen. Ergonomische stoelen verminderen op lange termijn het aantal rugklachten met 90%. 

Benieuwd?

Vul onderstaand formulier in, waardoor u vrijblijvend een stoelpassing en proefplaatsing kunt proberen in onze toonzaal. Wij helpen u graag verder.

(Bedrijfs)naam*

Telefoon*

E-mail*

Wij waarderen uw vraag over dit product